O nama

Akva park Podina, Sokobanja

Akva park „Podina“ je od centra Sokobanje udaljen 1,5 km i izgrađen je u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa Podina. Ovaj zabavni vodeni kompleks izgrađen je na površini od 2 ha i može da primi oko 2500 posetilaca. Kompleks sadrži: poluolimpijski bazen sa sportskom opremom, rekreativni bazen sa vodenim pečurkama za decu i odrasle, bazen sa 3 tobogana i dečiji bazen sa vodenim atrakcijama i rekvizitima za igru.

U centru vodenog parka je i bar-šank sa pićem, oko svih bazena se nalaze zelene površine i cvetne leje, ležaljke za sunčanje, frižideri sa sladoledima, suncobrani, i upravna zgrada sa pratećim sadržajima.

U neposrednoj blizini Akva parka nalaze se sportski tereni za fudbal i male sportove.

Bazeni su opremljeni najsavremenijim filterima za prečišćavanje vode kako bi boravak i kupanje u vodi bilo vrhunsko i bezbedno po zdravlje. Kvalitet vode se održava permanentno, 24 časa dnevno tako tako da je voda uvek čista i bezbedna za kupanje. Temperatura vode je prijatna i kreće se u rasponu od 24 do 26˚C, dok dečiji bazen ima sistem solarnog  dogrevanja vode.

Akva park „Podina“ je idealno mesto za letnji provod i osveženje. Nudimo vam spoj porodičnog opuštanja i zabave uz mnoštvo primamljivih vodenih sadržaja. Najposećeniji i istovremeno najatraktivniji deo Akva parka je bazen sa toboganima, i vodene atrakcije na dečijem bazenu, Octopus SlideCobra SlideAqua Tower, delfini, žirafa, masažeri…

Iskoristite svoj odmor na pravi način i doživite spoj vrhunske zabave i uzbuđenja u modernom kompleksu Akva parka „Podina“.

Akva park pruža mogućnost celodnevne zabave i rekreacije za sve starosne kategorije posetilaca. U toku leta organizuju se raznovrsni kulturno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, kako bi se upotpunio i obogatio boravak posetilaca.

Akva park je osvetljen što pruža mogućnosti za noćno kupanje i održavanje raznih zabavnih noćnih sadržaja.

Akva parkom „Podina“ upravlja Sportsko-rekreativni centar Podina.

Napišite odgovor